Ofte stillede spørgsmål

Sp .: Hvordan kan jeg finde det, jeg leder efter på dit websted?

Svar: Hvis du leder efter noget specifikt på runtopsell.com, kan du prøve at indtaste dine søgeudtryk i søgefeltet i øverste højre navigationslinje. Søgefelt findes på næsten hver side i vores online butik. Indtast blot navnet på det produkt, du leder efter, eller indtast varenummeret, og klik på "Søg" -ikonet til højre. Hvis du ikke er helt sikker på hvad du leder efter og gerne vil se mange sexede muligheder, kan du prøve at gennemse ved at klikke på kategorierne under søgefeltet. Når du klikker på vores hovedkategorier, vises underkategorier under hvert afsnit. Når du finder et emne, der interesserer dig, skal du klikke på titlen eller billedet af elementet for at se detaljesiden. Her finder du mere information om varen, inklusive pris, farve og størrelse.

Sp .: Hvordan opretter jeg en konto?

Svar: Brug linket "Registrer" øverst på vores websted.
Følg derefter instruktionen for at afslutte opsætningen af ​​din konto. Dine oplysninger sælges aldrig til nogen anden virksomhed og holdes helt private.

Sp .: Er mine personlige oplysninger sikre?

Svar: runtopsell.com tror på at give en sikker og sikker shoppingoplevelse til alle klienter med strenge og effektive sikkerhedsforanstaltninger på vores websted. Det er vores politik at ikke sælge eller på anden måde udveksle private oplysninger, såsom dit navn, kreditkortnummer eller adresse til nogen tredjepart. Vi bruger VeriSign SSL til at behandle dine kreditkortoplysninger.

Sp .: Accepterer runtopsell.com kreditkort og betalingskort?

Svar: Vi accepterer Visa, MasterCard, American Express, Discover kredit- og betalingskort. Vælg, hvilken af ​​disse du gerne vil bruge, og indtast derefter kreditkortnummer, udløbsdato og CVV-kode. Det er helt sikkert at indtaste dine kreditkortoplysninger på vores websted. Se vores politik til beskyttelse af personlige oplysninger for mere information.

Sp .: Hvordan ved jeg, at min ordre er placeret?

Svar: Når din ordre er placeret, vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail.

Sp .: Kan jeg foretage en ændring på min ordre, tilføje en vare eller foretage en adressekorrektion?

Svar: På grund af vores høje volumen, går alle ordrer, der behandles med succes, direkte til forsendelsesgulvet inden for få minutter efter ordren er placeret for at få den sendt til dig så hurtigt som muligt. Vi kan ikke ændre eller annullere din ordre, når den først er blevet placeret og overdraget til vores lager. Sørg for, at alle oplysninger er korrekte, før du bestiller.

Sp .: Vil jeg blive e-mailet mit trackingnummer, når min ordre er sendt ud?

Svar: Ja, du får sendt dit sporingsnummer, når ordren er godkendt til afsendelse, tildelt et sporingsnummer og overdraget til lageret til forsendelse. Bemærk: Selvom din ordre er blevet mærket sendt, og du modtager denne e-mail-bekræftelse, skal du give op til 48-72 timer, før sporingsinformation er tilgængelig.

Sp .: Hvordan kan jeg kontrollere status for min ordre?

Svar: Følg linket på din ordrebekræftelsesside opdateret sporingsnummer, eller log ind på din konto for at se mest opdaterede ordrestatus, eller bare kontakt vores kundeservice. Vi har også live chat kundeservicerepræsentant i arbejdstiden fra kl. 9-17 PST-tid mandag-fredag.

Sp .: Hvornår kommer min ordre?

Svar: De fleste sko er på lager og sendes inden for 24 timer, leveret inden for 2-10 arbejdsdage. Du vil modtage en e-mail med sporingsoplysningerne, når din ordre er sendt. Bemærk, at det kan tage op til 24 til 48 timer, før sporingsinformationen er tilgængelig fra rederiet.

Sp .: Hvad sker der, hvis jeg ikke fik min pakke, men fedex-sporing siger, at den er blevet leveret?

Svar: Kunder skal ringe til vores kundeservice, så vi kan indgive et FedEx-krav. Det tager normalt 7 til 14 arbejdsdage for FedEx at behandle kravet. Hvis kravet godkendes, kan kunden enten få en fuld refusion, eller Forplay kan sende ordren igen med påkrævet underskrift. Hvis kravet ikke er godkendt af FedEx, vil kunderne modtage halvdelen af ​​indkøbsordren som butikskredit.

Sp .: Hvad hvis den vare, jeg købte, ikke passer?

Svar: Hvis du ikke er tilfreds med passer til dit objekt, er du velkommen til at returnere eller bytte den. Alle returneringer skal indeholde deres originale emballage og tags.

Sp .: Hvordan kommer jeg tilbage?

Svar: Hvis du gerne vil returnere, skal du returnere varen (e) med en kopi af fakturaen og formularen til returneringstilladelse. Retur kan sendes til den adresse, der er angivet øverst på fakturaen. Se vores retur- / udvekslingspolitik for yderligere information.