Udveksling & Retur

Vi ønsker, at du skal være helt tilfreds med dit køb

Kontroller det så hurtigt som muligt efter modtagelse, og åbn ikke tilbehør, før du kontrollerer hovedproduktet (erne) for størrelse. Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dit køb, udveksler eller returnerer vi det med forbehold af denne returret. Gratis 365-dages retur. Returner noget uanset grund i op til et år, efter at du har købt det. Vi giver dig en erstatning eller en fuld refusion.

 

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere en del af eller hele din ordre om refusion eller bytte, skal du give os besked inden for 14 dage efter dagen efter levering af varen. Du kan underrette os ved at indsende en returanmodning i afsnittet om udfyldte ordrer på din konto på dette websted eller via e-mail.

Produkter kan ikke returneres, når de er slidt.

Kunder får muligvis ikke en fuld refusion, hvis genstande returneres til os brugt eller vasket, ikke i den originale stand med intakte tags, med mærker eller lugt (f.eks. Parfume eller cigaretrøg).

Vi anmoder om, at varerne returneres sammen med deres originale producentens emballage, så fremtidige kunder kan modtage varen som fabrikanten havde til hensigt.

Vær opmærksom på porto, når du sender varerne tilbage til os. Dette er for din egen sikkerhed i tilfælde af, at varer går tabt under transit.

 

Tilbagebetalings politik

For hele anmodninger om returnering eller afbestilling af ordrer inden 14 dage fra dagen efter levering af ordren refunderer vi din betaling, inklusive omkostninger til pakning og porto (bortset fra de ekstra omkostninger, der opstår, hvis du valgte en anden type levering end den mindst dyre type standardlevering, der tilbydes af os). Køberen er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af ordrer.

For delvis ordre returanmodninger modtaget inden for 14 dage fra dagen efter levering refunderer vi ordreomkostningerne. Pakke- og portoomkostninger refunderes ikke. Køberen er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af ordrer.

Anmodninger om returnering af hele eller delvis ordre, der er modtaget efter 14 dage af dagen efter levering, kan accepteres efter vores skøn og tilbydes en kreditnota eller bytte. Pakke- og portoomkostninger refunderes ikke, og køberen er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af ordregenstande.

Standard pakke- og portoomkostninger for bytteartikler vil ikke blive opkrævet, medmindre bytteartiklerne derefter returneres til os for refusion, i hvilket tilfælde de trækkes fra refusionen. Ekspressemballage og portoomkostninger for bytteartikler skal betales på forhånd.

 

Procedure

For at indsende en returanmodning via dette websted skal du logge ind på din konto, gå til 'Udførte ordrer', klikke på 'Return Items' ved siden af ​​den relevante ordre, udfyld formularen og klik på 'Send Return Request'. Alternativt bedes du kontakte os via telefon eller e-mail med dit ordrenummer, hvad du vil returnere og hvorfor du ønsker at returnere det.

Du modtager derefter en e-mail med dit returanmodnings-id plus instruktioner om, hvordan du returnerer varerne til os.

Vi vil blive enige med dig om enten at tilbagebetale, udskifte eller udveksle varen afhængig af tilgængelighed.

Send returneringsvarerne tilbage til os uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, hvor du kommunikerer din returanmodning. Vi anbefaler, at du bruger en registreret eller spor-og-sporet postmetode, der giver tilstrækkelig forsikringsdækning for den bogførte værdi.

Ved modtagelse af pakken vil vi bestemme, om varen er acceptabel for retur i overensstemmelse med vores politik.

Når vi har modtaget dine returnerede varer, sender vi dig en e-mail-bekræftelse, og din refusion behandles inden for 7 dage.

Restitutioner udbetales ved hjælp af de samme betalingsmidler, som du brugte til den indledende transaktion. Det kan tage et par ekstra arbejdsdage for bank- og kreditkortsystemet at kreditere pengene tilbage på dit kreditkort eller din bankkonto, når vi har behandlet din refusion.

Hvis varen ikke er acceptabel, returnerer vi den til dig med en forklaring af årsagerne til dens returnering.