Levering

Vi har et godt kendskab til forsendelsesruter og vælger den praktiske forsendelsessti, der gør levering hurtigere. I betragtning af fjernforsendelsen tilbyder vi 6 forsendelsesmåder: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS og Air Mail.

Inden din ordre sendes, er vi nødt til at behandle din ordre og placere alle dine varer gennem dens strenge kvalitetskontroltests. På grund af dette er den samlede leveringstid forskellig fra leveringstid alene.

 

Samlet leveringstid = Leveringstid + Behandlingstid

 

Det tager cirka flere arbejdsdage for pakkerejsen fra vores faciliteter til din destination. Den hurtigste leveringstid er 7 dage. den nøjagtige leveringstid er baseret på rederiets (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Airmail) standard og den forsendelsesmetode, du har valgt.

Vi tilbyder hurtig levering. Når din ordre er sendt, vil du modtage en e-mail, der bekræfter, at dine varer er på vej, som også vil indeholde et sporingslink. Giv os din korrekte adresse og gyldige telefonnummer! Ethvert tab forårsaget af den forkerte modtageradresse eller kontaktnummer er på kunderne.

Leveringer afhænger af lagerbeholdning. Hvis vi har et problem med din ordre, f.eks. Utilgængelighed af en vare, ringer vi til dig. Hvis du ikke er tilgængelig, sender vi dig en e-mail, der fortæller dig, hvad vi foretager os. Nogle af vores leveringsmetoder tillader fuld spor af din forsendelse fra afsendelsen, indtil den er leveret og underskrevet af dig. Vi bruger en række transportører til at beskytte levering til dig. Vores gebyrer til dig dækker al porto, pakning og forsikring op til værdien af ​​de varer, du køber.

 

Leveringstid metode:

Standardforsendelse: Region inklusive USA, Canada, Storbritannien med 7-10 arbejdsdage.

Frankrig, Spanien, Tyskland, Holland, Ukraine, Japan, Belgien, Danmark, Finland, Irland, Norge, Portugal, Sverige, Schweiz med 7-15 arbejdsdage.

Brasilien, Rusland, Italien, Argentina, Chile, Mexico med 20-25 arbejdsdage.

Alle andre lande med 7-25 arbejdsdage.

 

Behandlingstid

1-3 arbejdsdage (nogle produkter tager 5 arbejdsdage).


Hvad hvis du er ude, når din ordre ankommer?

Hvis du er ude, når pakken ankommer, vil din postperson eller kurer efterlade et kort, der fortæller dig, hvor du skal hente din diskret pakkeordre.

Hvis din pakke føres til det nærmeste leveringskontor, bliver du nødt til at hente din pakke.

Hvis din pakke føres til det nærmeste kurerdepot, kan du samle det eller arrangere, at det leveres igen.

 

Hvad hvis din ordre ikke ankommer, når du forventer?

Hvis din levering er mere end 4 arbejdsdage, skal du kontakte os.

 

Hvor runtopsell.com leverer til?

runtopsell.com leverer til mange lande, f.eks

Australien, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Japan, Malaysia, Holland, New Zealand, Norge, Polen, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Det Forenede Kongerige, De Forenede Angiver mange andre!